Filozofia

Që prej ditës së parë, foshnjeve ju nevojitet dashuria dhe kujdesi i plotë. Kësaj detyre i jemi përkushtuar me gjenerata me përgjegjësi të lartë dhe me gjithë zemër. Ushqimi- tash edhe kujdesi për foshnjet.

Për shkak se lëkura e foshnjes Tuaj është pesë herë më e hollë dhe më e ndjeshme se sa e një të rrituri, ka nevojë për një përkujdesje më të veçantë. Për këtë, ne ofrojmë një kujdes për foshnjen, të lirë nga materjet e padëshirueshme dhe veçanërisht të butë.

Përse nga HiPP-i, një seri të përkujdesjes?

Për shkak se lëkura e foshnjes Tuaj është pesë herë më e butë dhe më e ndjeshme sesa e një të rrituri, ka nevojë për një perkujdesje më të veçantë...

E veçanta e HiPP përkujdesjes

Të gjitha produktet përmbajnë vaj mineral, përbërës natyror të bajameve që lëkura lehtë i përballon...

Pse HiPP përkujdesja është aq e butë?

Që rreziku për alergji të mbetet sa më i vogël, HiPP Babysanft shmang të gjithë përbërësit e prodhimeve që mund të shkaktojnë alergji...