Menyja
  • pas muajit 1
  • prej muajit 8

Çaji

Tashmë e re! Fëmija me dhëmbë për HiPP çaj. Prodhimet e bio-çajit të koprës (Bio-Fenchel-Tee), Çaji për foshnje- Baby Wohlfühl-Tee, Çaj i koprës për foshnje, Çaj kamomili dhe Çaj kopre- sipas testeve janë të dëshmuar që ndihmojnë dhëmbët. Kjo është vërtetuar me testin shkencor.

Kërko produktin ushqim shtesë