1901: Produkti i parë

Themeluesi i kompanisë Georg Hipp sen.

Suksesi i miellit të biskotave për fëmijë të burrit të saj, Maria Hipp e shiste natyrisht edhe në dyqan, fliste andejpari dhe Jozeph Hipp furnizonte në fillim të shekullit disa kolegë ëmbëltorxhi me miell. Kështu, krejt afër ëmbëltores ishte një fabrikë e vogël për miellin e biskotave për fëmijë J. Hipp, miell i biskotave që me dekada është shitur në kutinë e njohur me ngjyrë të verdhë dhe të zezë...

Me miell biskotash, në fillim të shekullit, HiPP ishte tashmë një markë.

Një nga djemtë e tij, Georg Hipp (1905 - 1967), u kujdes jashtëzakonisht për miellin e biskotave. Ai e shiste atë që nga mosha 16-vjeçare në Mynih, nga dera në derë. Së shpejti ndërmarrja e prindërve ishte shumë e vogël.

Prandaj, Georg Hipp ndahet nga kjo hapësirë dhe në vitin 1932 themeloi kompaninë e tij në Pfaffenhofen.

Kultivimi i perimeve

Kimia është e ndaluar !

Kualitet i cilësisë së lartë

Deri në 260 Kontrolla