Menytë pas muajit të 8.

Tani ju mundeni nga menyja e puresë në formë qulli të ndërroni në copëza të këndshme të ushqimit për drekë: Menyja komplete e racionit perime-mish me copëza të imta dhe të shijshme. Kështu foshnja Juaj mëson të përtyp dhe zakonisht bën kalimin në ushqim më të fortë.

Produkte gefunden: 0