Fruta

-pa shtesa të sheqerit-

HiPP përdor vetëm frutat e përzgjedhura me kontroll të rreptë. Përdoren llojet e frutave të veçanta pa acide, të buta dhe që kanë pasur kohë të mjaftueshme për t’u pjekur natyrshëm që të mund të zhvillojnë shijen e tyre të plotë- pa shtesa të aromave dhe sheqerit.

Për ushqimin e foshnjëve përdoren edhe pemët të cilat janë furnizues të pazëvëndësueshëm të vitaminave, mineraleve dhe elementeve tjera të domosdoshme. Frutat e HiPP-it janë të pasura me vitaminën C dhe ndihmojnë forcimin e sistemit imunitar të fëmijës Tuaj.

Frutat e buta janë të përshkuara nga gjurmët e lehta shumë të bluara të grizit bio të përshtatshme për foshnjat.

Produkte gefunden: 0