Udhëzuesi

Edhe pse nuk janë më foshnje , fëmijët e vegjël kanë ende nevoja të veqanta rreth të udhqyerit. Ushqimi i duhur është i rëndësishëm sepse ata janë në një fazë të rëndësishme të rritjes në të cilën zhvillohen aftësitë e tyre intelektuale.

Organizmi i tyre është ende i ndjeshëm dhe ata kanë peshë të trupit më të vogël sesa të rriturit, për këtë arsye materiet kontaminuese mund të ndikojnë negativisht në Ushqim. Megjithatë edhe sheqeri, kripa apo yndyra e tepërt nuk janë të shëndetshme. Për më tepër në moshën e fëmijërisë së hershme vihen gurëthemelet e shprehive të të udhqyerit për të ardhmen dhe ndikohet në prirjen e shijës.

Përmes këtij udhëzuesi ju do të pasuroheni me shumë informacione dhe këshilla , se çka është me rëndësi tek Ushqimi i fëmijëve pas moshës njëvjeqare.

Fëmijëria e hershme – fillon një epokë e re

Fëmijët e vegjël kanë nevojë për Ushqim të veqantë. Ata kanë nevojë për sasi më të madhe të lëndëve ushqyese...

Pse është qumështi i fëmijëve i rëndësishëm për fëmijët e vegjël?

Përbërja e qumështit për fëmijë është përshtatur veçanërisht me nevojat e fëmijëve.

Ndikoni në krijimin e prirjeve për ushqim të drejtë- që tani!

Ju duhet që ti kushtoni vëmendje ushqimit të fëmijës tuaj qysh në moshën e fëmijërisë së hershme.

Ushqimi- kështu argëtohen Fëmijët dhe prindërit

Që në fund të vitit të pare fëmija juaj mund të fillojë ngadalë të ushqehet vetë kur është i ulur në karrigën e tij.

Ushqimi- Këshilla praktike

Në moshën e fëmijërisë së hershme vendosën gurëthemelet për prirje ushqyese që to mbesin edhe në të ardhmen.

Pse rekomandohet ushqim i veqantë për fëmijë të moshës së hershme?

10 argumente për Produktet e përcaktuara për fëmijë të vegjël

Pyetje të shpeshta lidhur me ushqimin për fëmijë të vegjël

Fëmija juaj do të furnizohet kështu me sasinë e nevojshme ditore të pemëve dhe perimeve.

Zbuloni botën përmes lojës

Nga udhëzuesi jonë do të mësoni shumë të dhëna interesante rreth temës loja te fëmijët e vegjël.