Çka do të thotë Bio-cilësi

Foshnjet që nuk ushqehen me gji ose ushqehen vetëm pjesërisht me gji, kërkojnë një dietë të veçantë, e cila është modeluar dhe orientuar sipas qumështit të gjirit. Trupi i foshnjës është ende shumë i ndjeshëm. Prandaj, përbërja e qumështit është ligjërisht e rregulluar kur përdoret si ushqim për foshnjat. Bazë e të gjitha ushqimeve të qumështit është qumështi i lopës, i pasur me kalcium dhe proteinave cilësore. HiPP vlerëson natyralitetin maksimal dhe përdorë atë si nismë për ushqimet e qumështit bio nëpërmjet bio-qumështit të kontrolluar rreptë.

Më shumë se 40 vjet përvojë

Ushqimi i qumështit HiPP Bio, për më shumë se 40 vjet është zhvilluar nga specialistët e fushës së të ushqyerit të foshnjeve, bazuar në arritjet dhe zhvillimet më të reja shkencore. Duke përdorur përbërësit bio-organik, ne kemi përzgjedhur lëndët e para dukshëm përtej kërkesave të rrepta të ligjvënësve për qumështin që shërben për të ushqyer foshnjet.

Greenpeace: Cilësori "i vlefshëm për rekomandim"

Kjo konfirmohet edhe nga Greenpeace. Udhëzuesi i tregut "Qumësht për fëmijët - shije pa inxhinieri gjenetike" ushqimi i qumështit Bio nga HiPP ka fituar cilësorin “i vlefshëm për rekomandim” si një dëshmi e veçantë e brendit të ushqimit të qumështit.

Kultivimi i bimëve të modifikuara gjenetikisht (edhe për ushqim të kafshëve) është, në përputhje me rregulloret e BE-së, për Bio-prodhimin, rreptësisht janë të ndaluara. HiPP është i bindur me vlerën e bujqësisë organike, si dhe shpreh papajtueshmëritë e saj me prodhimin e inxhinierisë gjenetike. Përvojë jonë shumëvjeçare në përpunimin e bio- lëndëve të para, garanton cilësi Bio-kualitet. Kështu, bëhen më shumë se 600 inspektime në secilën seri të prodhimit për sigurinë maksimale për fëmijën tuaj.

HiPP Bio-vula

Për këtë cilësi të veçantë Bio-cilësi, personalisht kujdeset Claus HIPP, prandaj vihet Hipp-Bio-vula. Ajo garanton cilësinë më të lartë, duke tejkaluar kërkesat e BE-së për bio-cilësi. Përveç kësaj, ne bëjmë përzgjedhjen e lëndës së parë për HIPP prodhimet e qumështit, përtej kërkesave të rrepta të ligjvënësve për ushqimet e qumështit.