Si mëson foshnja ime të hajë me lugë?

Merrni një lugë plastike - ajo është më e ngrohtë dhe më e butë se një metal. Ajo duhet të jetë e ngushtë dhe e sheshtë, kështu i përshtatet gojës së vogël. Filloni përpjekjen e parë, nëqoftëse foshnja juaj tashmë ka pirë dhe është gjysmë e ngopur. Një foshnje e uritur do të refuzojë një lugë me zemërim!

Për provën e parë zgjidh karrotat e ëmbla ose pemët. Nëse foshnja Juaj refuzon purenë, kjo i atribuohet konsistencës së sigurtë të pazakontë: Provoni me lëng. Durimi është shumë i rëndësishëm! Filloni përpjekjen e parë vetëm nëqoftëse ju vetë jeni të relaksuar!