Skip to main content

Na kontaktoni

N.T.P. BABY-WORLD

3 Gracanice - Lapnaselle

KM. 10500 GRACANICA,

REPUBLIC KOSOVO

Tel. mobil (+383) 44 500 989 (Viber) / (+383) 49 500 989

 

Për kërkesat e kontaktit, ju rekomandojmë formularin e kontaktit online.

 

Agjensioni I uebfaqes:

KELLER & KOLLEGEN GmbH
Agjension I marketingut | Komunikim | Media te rejabr />
Fürther Straße 62, 90429 Nürnberg, Gjermani
www.keller-und-kollegen.de
Ne bëjmë...
Koncept, dizajnim të faqeve, Typo3/CMS zhvillim, multimedia, editim

- IDE TË REJA PËR MEDIA TË REJA! -

 

Vërejtje të veçanta:

Përkundër kontrollit të kujdesshëm të përmbajtjes, HiPP nuk merr asnjë përgjegjësi për përmbajtjet dhe ofertat që mund të kenë qasje nga kyçjet e jashtme. Për përmbajtjet e faqeve të kyçjeve të jashtme, ekskluzivisht janë përgjegjës operatorët e tyre përkatës (udhëzim përgjegjësie). Nuk lejohet çfarëdo shumëzimi i grafikave, muzikës apo teksteve të kësaj ueb faqeje në publikimet tjera elektronike apo të shtypura pa lejen e duhur.

Udhëzim për mbrojtjen e të dhënave dhe përdorimit

Ju lutem, kini parasysh gjithashtu kushtet aktuale të mbrojtjes së të dhënave dhe të përdorimit nga Oferta jonë e internetit.