Skip to main content

Menytë

Të gjitha HiPP-menytë përmbajnë Bio vaj të repës me vlerë të lartë - ngase Instituti i kërkimeve për ushqimin e fëmijëve këtë e rekomandon posaçërisht. Vaji-bio e furnizon foshnjen Tuaj me acidet yndyrore Omega -3, që janë të rëndësishme për zhvillimin e trurit dhe qelizave nervore.

Ju mund të jeni të sigurtë, që fëmijen tuaj ta ushqeni me ushqim të shëndetshëm: Të gjitha HiPP menytë kanë plotësisht përbërje të kontrolluar rreptësisht me mish Bio nga shtazët e mbajtura sipas rregullave të kësaj prodhimtarie.

Produkte gefunden: {{ countAllLabel }}