Lista e gjërave për pushime

Për ushqimin e foshnjës

 • Ushqimi i qumështit, Puretë e gatshme qumështi
 • Ushqimet plotësuese në kavanoz: Menyja me perime, Prodhimet e drithërave kokërrplotë-Fruta-pure, Dueti i fruteve (Vollkorn-Früchte-Breie, Früchte-Duett).
 • Lëngjet dhe çaji
 • Uji për foshnjen
 • Biskotat për foshnjën
 • Shishe me biberon, thithësja, biberoni, ngrohësja e shishes, furça e shishes
 • Pjata e foshnjes, luga dhe përparësja
 • Adapter për prizën elektrike

Për kujdesin e foshnjes

 • Baby-bad dhe shampo
 • Kremë për foshnjen
 • Mjetet përcjellëse për ndërrimin e pelenave me pelena
 • Krëheri
 • Prerësja e thonjëve
 • Peshqir / leckë për pastrim
 • Mbrojtësi nga dielli

Veshmbathja

 • Pantollona të shkurtëra apo të larjes
 • Pixhama/rroba për lojë
 • Pantollona të lehta, të plazhit, brekë
 • Çorape, gete, këpucë
 • Xhemper, jakne (shiu), xhaketë
 • Kanotiere të lehta pambuku, me krah
 • Kapela dhe kapela e diellit

Gjithashtu

 • Lodrat e preferuara të foshnjës, librat e ilustruar, lodra për plazh
 • Krahoret
 • Batania e preferuar apo kafshët
 • Mbuloja për shtratin apo shtrati mobil
 • Veturat sportive, çanta ose çanta e krahut
 • Karroca