Skip to main content

Lëngje

-pa shtesa të sheqerit-
HiPP bio-lëngjet janë prodhuar nga 100% frutat e pjekura natyrshëm. Lëngu i karrotave prodhohet nga karrotat e freskëta. Frutat dhe karrotat rriten sipas rregullave të rrepta të prodhimit biologjik pa plehra artificiale dhe produktet kimike për spërkatje. Ato rriten dhe piqen në kohën e duhur dhe kështu zhvillohen krejt natyrshëm me shijen e vet të veçantë. Prandaj nuk ka nevojë për shtesa të sheqerit apo të aromave. Këto janë të pasura me vitaminën C, të varfra me acide dhe janë të përshtatura për organizmin e ndjeshëm të foshnjes Tuaj. Lëngjet janë ideale si dhurues të mirë të vitaminave dhe ushqimit plotësues. Vitamina C e lëngjëve nxit marrjen e hekurit nga ushqimet e perimeve dhe drithërave.

Produkte gefunden: {{ countAllLabel }}