Larja & Pastrimi

Shumica e foshnjeve e duan larjen, në ujin e ngrohur kënaqshëm, ata janë në elementin e vet !

Kështu arrihet kënaqësia e larjes

  • Temperatura ideale për ujin është rreth 36 gradë. Dhoma duhet të jetë ngrohtë me rreth 24-25 gradë Celsius.
  • Për të mbrojtur lëkurën nga tharja, janë produktet e buta dhe shtesat e kujdesit për vaskë sikur HiPP Babysanft Pflege-Bad ose HiPP Babysanft Familienbad ideal.
  • Në muajt e parë, fëmijët nuk duhet të lahen më gjatë se 5 deri 7 minuta, 1 deri 3 herë në javë.
  • Kurrë mos e lë fëmijën tuaj pa mbikëqyrje në vaskë!
  • Edhe nëqoftëse fëmija Juaj nuk është aq i papastër, një pastrim i plotë gjithsesi është shumë i rëndësishëm. Mjeti i pastrimit, Hipp Babysanft Waschgel, pastron lëkurën e ndjeshme dhe flokët shumë të buta të foshnjes dhe ruan mbështjellësin e acidit natyror të lëkurës delikate.
  • Nganjëherë foshnja e ndjen si të pakëndshme larjen e flokëve. Mjeti i larjes, HiPP Babysanft Baby Shampoo i pastron flokët delikate të fëmijëve duke i zbutur dhe duke i bërë të shkëlqyeshme. Dhe më e rëndësishmja për gëzimin e vogël të larjes: HiPP Babysanft është veçanërisht i butë për sytë. Për flokët e gjatë, ne ofrojmë shampo të re për fëmijë, HiPP Babysanft Shampoo für leichtes Kämmen, shampo për krehje të lehtë, i cili mirëmban flokët delikate të fëmijës dhe krehja nuk zhvillohet me cicërrima.
  • Këshillë: Për shpëlarje e përdorni leckën e pastrimit, ose një kofë uji për fëmijë.
  • Para larjes, nxejeni peshqirin, foshnja Juaj do të gëzohet për këtë!
  • Pas larjes, me krem patjetër duhet lyer butë.