Pse HiPP përkujdesja ështe aq e butë?

Për të ulur rrezikun nga alergjia në sa më pak të jetë e mundur, HiPP gjatë zhvillimit të prodhimit të HiPP Babysanft ka shmangur të gjithë përbërësit e mundshëm alergjik. HiPP BabySanft është liruar nga substancat larëse irituese, vajrat eterike, ekstraktet e luleve dhe aromat e dyshimta  alergjike. Poashtu, HiPP Babysanft tërësisht shmang përdorimin e vajit mineral dhe plotësisht bazohet në vajrat natyrore bimore, p.sh. të provuara tradicionalisht-vaji i butë i  bajameve. Kontrolli i kujdesshëm unik i HiPP-it  siguron cilësi të qëndrueshme dhe siguri.

Vaj organik i bajameve

Bio-vaji i bajameve përfitohet nga bajamet e pjekura, të prodhuara biologjikisht dhe për arsye të përbërjes së saj vlen si një nder vajrat më të vlefshme për përkujdesje. Është shumë i pasur me yndyrna të pangopura, të pëlqyeshme për lëkurën, që në veçanti kujdesen dhe mbrojnë lëkurën. Bio-vaji i bajameve është posaçërisht i mirë për lëkurë të ndjeshme dhe të thatë, prandaj më shumë vlerësohet për përdorim kur kujdesemi për lëkurën e foshnjes.