HiPP cilësia

Për sa kohë që foshnja Juaj ushqehet me gji, ajo ka mbrojtje të veçantë. Sepse, qumështi i gjirit është më i miri për fëmijën tuaj. Prandaj, ju duhet të ushqeni me gji fëmijën tuaj, sipas mundësive, nga 4 deri në 6 muaj. Çka pas gjidhënies?

BIO-cilësia

HiPP përdor si prodhim fillestar për ushqimet e qumështit bio, Bio Milch. Kujdes...

Sa është e rëndësishme omega-3?

Omega-3 është veçanërisht e rëndësishme gjatë foshnjërisë për zhvillimin e trurit dhe qelizave nervore. Sepse në këto dy të parat...

Origjina e qumështit tonë organik, Bio-Milch

Prej nga e ka origjinën Bio-Milch i të ushqyerit me qumësht HiPP Bio? HiPP përdorë vetëm e vetëm qumështin e fermave të fshatit, ...

Intervistë me Claus HiPP-in

Kur përmendet emri HiPP, prindërve të ri, së pari u bije ndërmend ushqimi për foshnje. Qysh kur në të vërtetë ka filluar ushqimi i qumështit HiPP?...

Kontrolli

Edhepse ne përdorim vetëm përbërësit e zgjedhur, rruga e kujdesshme për cilësinë më të lartë shpie nëpër një sistem të kontrollit të rreptë...