Skip to main content

Mirë për foshnjen

Brokoli organik është veçanërisht i pasur me vitaminë C dhe hekur. Që të dyja luajnë rol të rëndësishëm në sistemin imunitar, hekuri gjithashtu mbështet formimin e gjakut. Përveç kësaj, ajo përmban substanca bimore, të tilla si klorofil dhe glucosinolate, të cilat kanë një efekt antioksidant.

Mësoni më shumë për bio purenë e perimeve HiPP