Skip to main content

Rreth prejardhjes

HiPP gjeldeti (qurani) organik, vjen ekskluzivisht nga Gjermaniadhe Austria. Gjeldeti aty shpenzon së paku një të tretën e jetës së vet në kullosa të hapura. Zonat e lëvizjes së gjeldetit tonë janë shumë të ndryshme: në mes të bimëve vendore dhe elemente druri. Kështu, kafshët natyrisht janë kureshtare dhe kanë shumë për të zbuluar. Nëse moti i mirë nuk i fton të qëndrojnë jashtë, ne ia ofrojmë gjeldetit tonë një mundësi të mirë të kopshtit të mbuluar. Edhe në stallat e mëdha, shpezët ndihen rehat. Atje do të gjejnë gjithnjë ushqim për gëlltitje dhe ujë të freskët. Po ashtu, kultivimi ynë organik përfshin vetëkuptueshëm faktin se ushqimi vjen nga fabrikat e kontrolluara nga HiPP.