Skip to main content

Mirë për foshnjën

Gruri siguron kryesisht karbohidratet dhe fibrat. Gjithashtu, gruri i integruar, veçanërisht përmban vitamina dhe minerale si kalium, magnez, vitaminë E dhe një përqindje të lartë të vitaminave B, të cilat janë veçanërisht të rëndësishme për zhvillimin e sistemit nervor të fëmijës.