Skip to main content

Rreth llojit

HiPP ka zhvilluar llojin e karotës në mënyrë natyrale dhe me shumë durim. Ajo quhet Dulcis, është e madhe, e pasur me lëndë ushqyese dhe me substanca. Prandaj, mund të përpunohet dhe ka qëndrueshmëri me humbje të vogël. Mbetjet i hanë kafshët në fermë. Përveç llojit Dulcis, HiPP kultivon edhe lloje të tjera të karotave. Një prej tyre është veçanërisht interesante: karota e bardhë. Është shumë e butë dhe shumë e përshtatshme për shndërrim në ushqim plotësues.