Skip to main content

A e dini?

Kungulli i takon grupit të familjes së manave?

Kur flitet për manat, shumë njerëz menjëherë mendojnë për luleshtrydhe, mjedra ose manaferra. Por edhe nëse përmbajnë fjalën "mana", ato i përkasin perimeve farore. Kungujt, nga aspekti tjetër, nga ai botanik, janë mana të vërteta - dhe më të mëdhatë në botë. Kjo i detyrohet farave të tyre, të cilat janë të lira nga tuli i kungullit.