Skip to main content

A e dini?

Pse nga misri bëhen kokoshkat?

Varietetet e veçanta të misrit, shumë mund të nxehen kur thahen. Niseshteja në kokërr zgjerohet dexhelatinizohet dhe del me strukturë të shkumëzuar nga kokrra. Rezultati: kokoshka- ushqim i lehtë i popullarizuar.