Skip to main content

Mirë për foshnjën Tuaj

Pjeshkat organike kanë një tul të butë dhe të lëngshëm dhe për këtë arsye janë ideale për pire me fruta dhe drithëra. Ato, kësaj pireje, i japin shije të këndshme të plotë. Por pjeshkat kanë jo vetëm shije të mirë, ato gjithashtu përmbajnë vitaminën C dhe E si dhe kalium - të rëndësishme për funksionet e nervave dhe muskujve.