Skip to main content

Rreth origjinës

HiPP përdor vetëm vezët organike, nga pulat që kanë regjimin e lirë- bio dhe punon ngushtë me bizneset familjare të përzgjedhura nga puna e përbashkët afatgjate. Pra, ne gjithmonë e dimë se produktet tona organike, vezët bio, nga ku vijnë dhe ne garantojmë se janë të mbrojtura plotësisht dhe ofrojmë sigurinë maksimale për produktet tona. Vezët organike HiPP vijnë ekskluzivisht nga Gjermania.