Skip to main content
pas muajit 4

Molla e parë e foshnjës

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Përbërja: 100% Mollë* 

  • 100% fruta
  • pa gluten
  • pa sheqer shtesë - përmban sheqerin natyror nga përbërësit
  • pa aromate
  • pa ngjyrosës* dhe konzervans*

 

Përmbajtja 125 g
Përbërësit kryesor Mollë

Numri i arttikullit: AL4233-01

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Molla e parë e foshnjës

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori