Skip to main content
prej muajit 12

Pasta në kremë domatesh me mish viçi

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Përberja: Ujë, 26% domate*, 19*% pasta * të ziera, 8.1% mish viçi*, karrota, miell gruri*, celer*, 2.5% vaj rrepe*, qepë*, krip kuzhine e jodizuar, mëlmesa* (biber*);

  • Kripa e reduktuar
  • Pa aroma shtesë dhe pa agjent trashës
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa gluten
  • copëza-e rëndësishme për përtypje
  • për furnizim më të mirë me jod -i rëndësishëm për funksionimin e gjëndrës tiroide
  • Përbërsit në mënyrë delikate të përgatitur me avull
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 220 g
Përbërësit kryesor Domate

Numri i arttikullit: AL6833

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Pasta në kremë domatesh me mish viçi

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori