Skip to main content
prej muajit 8

Shpageta me Domate dhe Mocarella

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Përberja: 31% Domate*, 19% spageta* të ziera, karota*, ,qumësht* i skremuar, kungullesha*, 3% Mocarella* (nga qumështi i lopës), qepë*, pasta gruri, 2% vaj rrepe*, qumësht* pluhur i skremuar, mëlmesa* (oregano*, borzilok*, biber*). 

  • I varfëruar nga kripa
  • Pa aroma shtesë dhe pa agjent trashës
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa gluten
  • Me copëza të imëta -për të mësuar përtypjen
  • për furnizim më të mirë me jod -i rëndësishëm për funksionimin e gjëndrrës tiroide
  • Përbërsit në mënyrë delikate të përgatitur me avull
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 220 g
Përbërësit kryesor Domate

Numri i arttikullit: AL6400

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Shpageta me Domate dhe Mocarella

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori