Skip to main content
prej muajit 12

Perime me mish pule organik

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Përbërja: 45% Perime*; Ujë, 19% patate*, Karota*, 8.5% mish pule*, 7% kungull*, miell misri*, nisheste*, 1.3% vaj rrepe*, kripë e jodizuar, *nga prodhimtaria organike; pa gluten.

  • me përmbajtje të ulët të kripës 
  • Acidi alfa-linolenik (Omega 3) kontribon në zhvillimin e trurit dhe indeve nervore 
  • Me copa të imëta për stimulim të përtypjes 
  • pa aroma shtesë, pa ngjyrosës*, pa konzervans* *sipas ligjit 

 

 

 

Numri i arttikullit: 6810-01

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Perime me mish pule organik

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori