Skip to main content
pas muajit 4

Perime të njoma me oriz

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Përbërja: 57% Perime* - Karota*, 24% oriz i zier*, Ujë, brokoli*, bizele*, qumësht i plotë*, 2.5% Vaj rrepe*). 

  • pa kripë shtesë
  • Pa aroma shtesë dhe pa agjent trashës
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa gluten
  • pure e bluar imët
  • Përbërsit në mënyrë delikate të përgatitur me avull
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 125 g
Përbërësit kryesor Karotë, Bizele, Oriz
Informata tjera shtesë Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)

Numri i arttikullit: HR4023

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Perime të njoma me oriz

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori