Skip to main content
pas muajit 4

Pure qumështi me banane dhe pjeshkë

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Përbërësit: miell orizi*, 19% pluhur qumështi I skremuar*, produkt hirre*, pure molle*, miell meli* integral, vaj bimesh* (vaj rrepe*, vaj luledielli*), 4% fjolla pjeshke* (pure pjeshke*, miell orizi*), 2.5% fjolla bananeje* ,
kalcium karbonat, vitaminë C, difosfat hekuri, vitamine E, vitaminë B1, vitaminë A, kalium jodat, vitaminë D. 

  • me qumësht vazhdues, me vlera të cmuara për moshën përkatëse
  • Me Omega-3-Acid yndyrorë -të rëndësishme për tru dhe qeliza të nervave
  • Me Kalcium, Hekur, Jod und Zink, si dhe vitamina të rëndësishëm
  • lehtësisht të tretshëm
  • pa gluten
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 250 g
Përbërësit kryesor Banane, Pjeshkë

Numri i arttikullit: AL2973-01

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Pure qumështi me banane dhe pjeshkë

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori