Skip to main content
prej muajit 6

Pure qumështi me fruta

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

  • me qumësht vazhdues, me vlera të cmuara për moshën përkatëse
  • Me Omega-3-Acid yndyrorë -të rëndësishme për tru dhe qeliza të nervave
  • Me Kalcium, Hekur, Jod und Zink, si dhe vitamina të rëndësishëm
  • lehtësisht të tretshëm
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 250 g
Përbërësit kryesor Mollë, Banane, Pjeshkë, Dardhë, Drithëra
Informata tjera shtesë Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)

Numri i arttikullit: AL3141

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Pure qumështi me fruta

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori