Skip to main content
pas muajit 5

Pure qumështi me banane grizë dhe kakao

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Përbërja: Pregaditja e qumështit (40% Qumësht*, Ujë, vaj i rrepës*), 25% banane*, ujë, 5% grizë gruri*, 1% fjolla nga drithërat* integrale (grurë*,tërshërë*), 1% pluhur kakaoje*, nisheste orizi* ,kalcium karbonat,Vitaminë B1, Vitaminë A, Vitaminë D.

  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa aroma shtesë
  • përgatitur me kujdes, për cilësi më të mirë dhe shije
  • Kalciumi është i rëndësishëm për zhvillimin e eshtrave
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 190 g
Përbërësit kryesor Banane, Drithëra

Numri i arttikullit: HR5513

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Pure qumështi me banane grizë dhe kakao

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori