Skip to main content
pas muajit 4

Pure qumështi me mollë pjeshkë dhe grizë

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa aroma shtesë
  • përgatitur me kujdes, për cilësi më të mirë dhe shije
  • Kalciumi është i rëndësishëm për zhvillimin e eshtrave
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 190 g
Përbërësit kryesor Mollë, Pjeshkë, Drithëra

Numri i arttikullit: HR5509

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Pure qumështi me mollë pjeshkë dhe grizë

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori