Skip to main content
prej muajit 6

Banane dhe dardhë me drithëra integrale

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Përbërja: 70% Fruta* [23% Lëng dardhe nga koncentrati*, 22% Banane*, 22% dardhe* , lëng limoni* nga koncentrati], Ujë, 4 % Fiolla drithëri*,1.1% miell integral tërshëre*.

  • përmban gluten
  • pa aromate
  • pa ngjyrosës
  • pa konzervans* 

Numri i arttikullit: AL4830-02

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Banane dhe dardhë me drithëra integrale

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori