Skip to main content
prej muajit 6

Pure drithërash me mollë dhe banane

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Përberja: 75% Fruta* (55% Mollë*, 20% Banane*), ujë, 4% Fiolla gruri*, 1.0% Fiolla tërshëre*, lëng limoni, antioksidant acid askorbik.

  • Pa sheqer shtesë (përbërësit e natyrshme përmbajnë sheqer)
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa aromatizues shtesë,pa agjent për trashje dhe produkte të qumështit
  • përgatitur me kujdes, për cilësi më të mirë dhe shije
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 190 g
Përbërësit kryesor Mollë, Banane, Drithëra

Numri i arttikullit: AL4803-01

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Pure drithërash me mollë dhe banane

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori