Skip to main content
pas muajit 4

Mollë, banane me bebi biskotë

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Përbërja: 75% Fruta* (50% Mollë*, 25% Banane*), ujë, 6% biskota* (miell gruri*, hirrë* e embël pluhur, buter*, nisheste gruri*), antioksidant acid askorbik.

  • Pa sheqer shtesë (përbërësit e natyrshme përmbajnë sheqer)
  • pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë
  • pa aromatizues shtesë,dhe pa agjent për trashje
  • përgatitur me kujdes, për cilësi më të mirë dhe shije
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 190 g
Përbërësit kryesor Mollë, Banane, Keks

Numri i arttikullit: AL4710-01

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Mollë, banane me bebi biskotë

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori