Skip to main content
prej muajit 6

Dredhëza, mjedër, mollë në jogurt

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

  • 100% fruta natyrale
  • Pa sheqer shtesë
  • HPP Bio Vula garanton kualitetin më të lartë i cili tejkalon edhe direktivat e BE-së
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë
Përmbajtja 100g
Rekomandimet ditore Në mes racioneve
Përbërësit kryesor Mollë, Dredhëza

Numri i arttikullit: AL8681

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Dredhëza, mjedër, mollë në jogurt

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori