Skip to main content
pas muajit 4

Dredhëza me banane dhe mollë

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

  • 100% Fruta Organik
  • E bluar me kujdes -për konsum të shpejt
  • Shujtë lehtë me karbohidrate për përformance të shëndosh mendore dhe fizike
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 100g
Përbërësit kryesor Mollë, Banane, Dredhëza

Numri i arttikullit: AL8521-02

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Dredhëza me banane dhe mollë

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori