prej muajit 6

Kivi me Dardhë-Banane

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Gjejë më shumë

Detajet

Përberësit: 100% Fruta* (67% dardhë*, 20% banane*, 13% kivi*. *nga prodhimtaria organike; pa gluten;

  • Paketim shtrydhës
  • 100% fruta organike
  • pa sheqer shtesë apo ëmbëlsues të koncentruar të lëngjeve
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 100g
Përbërësit kryesor Banane, Dardhë

Numri i arttikullit: AL8527

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Vlerësimi

Ne presim vlerësimin tuaj!

Kivi me Dardhë-Banane

Pyetje dhe përgjigje

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori