Skip to main content
pas muajit 4

Mollë, banane dhe keks

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

  • paketim shtrydhës
  • 100% fruta organike
  • përgatitje frutash me keks për fëmije
  • pa sheqer shtesë (përbërësit përmbajn sheqerin natyral)
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë
Përmbajtja 100g
Përbërësit kryesor Mollë, Banane, Keks

Numri i arttikullit: AL8508

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Mollë, banane dhe keks

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori