Skip to main content

Për llojin

Për drithërat tona, ne përdorim varietetet e drithërave si Belgrano ose Luigi. Këto përpunohen në miell misri organik ose miell organik polente. Për kavanozat tonë të përzemërt të ushqimit shtesë, ne përdorim misrin (misër i ëmbël) si Merkuri ose Royality.

Misri është pa gluten dhe për këtë arsye është alternativë e mirë për drithërat si gruri, thekër, tërshërë, elb, spelt por edhe zarzavatet kokërr gjelbër.