Skip to main content

A e dini?

Këtu përshtaten një ose dy mollë brenda kavanozit prej 125 gram?

Me aq shumë mollë në një kavanoz, nuk ka vend për përbërës të tjerë, sidomos për sheqer të shtuar. Të gjitha salcat tona të frutave HiPP, si dhe të gjitha ushqimet bimore dhe ushqimet tjera, përmbajnë vetëm sheqerna natyrore që gjenden në pemë dhe perime. Ne gjithashtu nuk i përpunojmë ato pemë që nuk përputhen me standardet vizuale të përcaktuara nga supermarketet, p.sh. shumë e vogël, shumë e madhe, me formë të shëmtuar. Duke vepruar kështu, ne parandalojmë që të humbet ushqimi.