Skip to main content

E mirë për foshnjën Tuaj

Molla organike është një ushqim klasik për të filluar të ushqyerit me fruta pas muajit të katërt. Ato kanë shije të ëmbël-thartë dhe përmbajnë nivel të lartë të vitaminës C dhe kaliumit natyral. Vlen gjithashtu të theksohet se ka përmbajtje të lartë të fibrave ushqyese - pektin. Pektina përmirëson tretjen. Kështu, molla së bashku me bananen vlerësohet si ndihmë nga natyra për problemet e tretjes.

Mësoni më shumë për të ushqyerit e duhur për foshnjat në vitin e tyre të parë!