Skip to main content

A e dini?

Përqindja e yndyrës, kështu edhe e acideve esenciale yndyrore, si acidi yndyror omega-3 ndryshon shumë nga peshku në peshk?

Përmbajtja e yndyrës përcaktohet nga lloji i peshkut, stina e vitit dhe temperatura e ujit. Salmoni i egër p.sh. përmban acide të vlefshme yndyrore omega-3 të, të cilat janë të rëndësishme për zhvillimin e trurit.

Përndryshe: Për prodhimin e ushqimit për HiPP kavanozat tonë me peshk, përdoret një metodë e posaçme e përpunimit, në mënyrë që asnjë halë të mos hyjë në kavanoz.