Skip to main content

Mirë për foshnjën

Vishnja organike e thartë, është e pasur me kalium, acid folik dhe beta-karoten. Kaliumi është veçanërisht i rëndësishëm për muskujt dhe nervat. Acidi folik mbështet ndarjen e qelizave dhe formimin e gjakut. Përveç kësaj, vishnja bio përmban hekur dhe zink, të cilat luajnë një rol të rëndësishëm në sistemin imunitar. Substancat bimore beta-carotene dhe anthocyanins kanë efekt antioksidant.