Skip to main content
  • HiPP Mama bio-çaj për nënat që japin gji me hebame, i posaçëm për nevojat e veçanta kundër ndërprerjes së shtatzënësisë dhe gjatë zhvillimit të gjidhënies. Përdorimi i çajit nga bimët e përzgjedhura nxit krijimin e qumështit. HiPP Mama bio-çaj për gratë që japin gji i plotëson kërkesat më të larta të cilësisë dhe promovon shëndetin e nënës dhe foshnjës.
  • stimulon prodhimin e qumështit
  • pa aromatizues artificial
  • pa konservans
  • pa gluten
  • Përmbajtja dhe sugjerimet: HiPP Mama bio- çaj- për gratë që japin gji mund të përdoret kundër ndërprerjes së shtatzënësisë dhe të përdoret gjatë tërë kohës së gjidhënies. Parapëlqehet që gjatë kohës së gjidhënies të përdoren 3 deri në 6 gota, kohë pas kohe, gjatë ditës.
  • Përbërësit: Anis*, Kopër*, Qimnon*, Lulemine limoni*, Balm limoni*
  • prodhim bioorganik
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.

Numri i arttikullit: AL2348

Ne presim vlerësimin tuaj!

HiPP Çaj për stimulim gjiri

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori