Menyja

Sortimentet e ushqimit plotësues HiPP

Prodhimet e ushqimit plotesues nga Hipp, janë ushqim i përkryer dhe i përshtatshëm për nxitjen e zhvillimit të foshnjes dhe fëmijës Tuaj. Zgjidhni një nga kategoritë e shënuara më poshtë ose shfrytezoni kërkimin e produktit plotesues bazë, që ju mundëson përzgjedhjen në bazë të moshës së femijës Tuaj.

Pasqyra e HiPP-produkteve plotësuese:

Perime

Perime

Perimet janë ideale për të filluar me ushqimin plotësues pas muajit të 4 deri në të 6-in.

Menytë

Menytë

HiPP Menytë përmbajnë tërësisht përbërës rreptësisht të kontrolluar dhe mish bio, të kafshëve të rritura sipas rregullave bio.

Fruta dhe Desert

Fruta dhe Desert

HiPP-i përdorë vetëm fruta të kontrolluara dhe të përzgjedhura në mënyrën më të rreptë.

Qumësht dhe qull drithërash

Qumësht dhe qull drithërash

Pure qumështi & Pure e drithërave.

Pije

Pije

Pije nga çaji, lëngje dhe lëngje pemësh për shuarjen e etjes.

Për përtypje

Për përtypje

Kënaqësi e përtypjes për mëngjes ose për shuarjn e urisë në ndërkohë.

Kërkoni produktet & gjeni

Shfrytëzoni kërkimin e produkteve tona si ushqim plotësues, produktet që i përshtaten moshës së fëmijës Tuaj ose produktet speciale që Ju kërkoni.

Kërkimi i prodhimeve të ushqimit plotësues

Hyrja në Ushqimin plotësues

Hipp plani ushqimor jep një vështrim për fillimin e ushqimit plotësues dhe ju tregon se cilat produkte të HiPP-it preferohen për secilën moshë.

HiPP plani i të ushqyerit

Kërko produktin ushqim shtesë