Skip to main content
prej muajit 6

Pure qumështi me fruta mali

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Përbërësit: Produkt hirre, miell orizi, 13% qumësht pluhur i skremuar, vajra bimore ( vaj luledielli, vaj rrepe),
miell misri, galaktooligosaharide nga laktoza, 2.9% (pure dredhëze, mjedrre, koncentrat i lëngut të karrotës, miell orizi), kalcium karbonat, pluhur nga lëngu i panxharit (lëng panxhari, maltodekstrin), ekstrakt dredhëze, vitaminë C, difosfat hekuri, vitamine E, vitaminë B1, vitaminë A, kalium jodat, vitaminë D 

  • me qumësht vazhdues, me vlera të cmuara për moshën përkatëse
  • Me fibra dietetike prebiotic (GOS) për të mbështetur florën e zorrëve të shëndetshme.
  • Me Omega-3-Acid yndyrorë -të rëndësishme për tru dhe qeliza të nervave
  • Me Kalcium, Hekur, Jod und Zink, si dhe vitamina të rëndësishëm
  • lehtësisht të tretshëm
  • pa gluten
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 250 g
Përbërësit kryesor Boronicë, Dredhëza

Numri i arttikullit: AL3221

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Pure qumështi me fruta mali

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori