Skip to main content
pas muajit 4

Bio pregaditje e mishit të gjedhit

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Përberja: Ujë, 41% Mish gjedhi*, nisheste*, miell orizi*, 0.8% vaj rrepe 

  • pa kripë shtesë
  • me Bio vaj-rrepe, i vlefshëm në të ushqyerit të foshnjës
  • pa aromate
  • pa konservans* dhe ngjyrosës*
  • pa gluten
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 125 g
Përbërësit kryesor Mish gjedhi
Informata tjera shtesë Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)

Numri i arttikullit: 6010

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Bio pregaditje e mishit të gjedhit

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori