Skip to main content
pas muajit 4

Mish organik pule

HiPP shkon përtej organikut

Vula Organike HiPP garanton cilësinë më të lartë dhe tejkalon kërkesat ligjore për prodhimin organik.

Përberja: 40% Mish pule*, miell orizi*, 1% vaj rrepe* 

  • pa kripë shtesë
  • pa aroma shtesë
  • pa ngjyrosës*, pa konzervans*
  • pa gluten
  • me vaj organik rrepe, ushqim i çmuar për foshnje
  • Ideale për të kombinuar me perime HIPP ose një pjatë e dytë për fëmijët më të rritur
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 125 g
Përbërësit kryesor Pulë
Informata tjera shtesë Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)

Numri i arttikullit: 6020

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Mish organik pule

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori