Skip to main content
  • Pa sheqer shtesë (përbërësit e natyrshme përmbajnë sheqer)
  • pa ngjyrosës shtesë-dhe pa konservans
  • pa aroma shtesë
  • i butë dhe me pak thartirë
  • HiPP dy dekada të historisë së suksesshme në Kosovë.
Përmbajtja 200 ml
Përbërësit kryesor Mollë, Rrush
Informata tjera shtesë Shiko etiketën për më shumë informata (PDF)

Numri i arttikullit: AL8030

Prej nga vijnë përbërësit e produkteve tona HiPP?

Eksploroni tani origjinën e përbërësve të HiPP it

Ne presim vlerësimin tuaj!

Lëng molle dhe rrushi

A keni pyetje tjera shtesë sa i përket këti produkti

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj për shqetësimet tuaja.

Te formulari kontaktues

Produkte tjera nga kjo kategori